Voor vergaderingen tijdens de werkuren en door de week kan U de onderstaande knop raadplegen voor de tarieven.

Voor events buiten de werkuren of tijdens de weekends kan U een offerteaanvraag indienen via onderstaande knop.

Wilt U nog meer foto’s van de ruimten, navigeer dan naar “Even binnen kijken”

Podiumzaal

Capaciteit

250m² – 20 tot 250 personen

Omschrijving

De podiumzaal is de grootste ruimte van Het XPand. Deze zaal heeft polyvalente mogelijkheden. Zo hebben er al vergaderingen en seminaries in plaatsgevonden, maar ook quizavonden, diners of optredens.

De verschillende mogelijke settings waarin de ruimte gekleed kan worden, zorgt er dan ook voor dat de ruimte toepasbaar is voor tal van evenementen.


Seminar room

Capaciteit

145m² – 10 tot 80 personen

Omschrijving

De seminar room beschikt over een natuurlijk lichtinval dankzij de grote ramen. Ook staat er in deze zaal een buffettafel, waardoor je de ruimte niet moet verlaten voor het nuttigen van het koffiebuffet. Een professionele sfeer is als een tweede natuur voor deze ruimte. en als finishing touch kan er een cozy corner aan deze ruimte worden toegevoegd.

Atelier La Luz

Capaciteit

145m² – 10 tot 80 personen

Omschrijving

Atelier La Luz is een ruimte die zeer gelijkaardig is aan de Seminar Room. Er is echter wel een groot verschil in de sfeer die in de zaal hangt. Zo is de sfeer in deze ruimte eerder gericht op het creatieve, het kunstzinnige. Dit komt onder andere doordat deze ruimte voorzien is van een wastafel en expositieruimte aan de muren. De witte, strakke vloer van de professioneel-ogende Seminar Room werd hier vervangen door een retro, roodgeverfde industrievloer. Ook hier is het mogelijk om naast een vergaderopstelling een cozy corner te voorzien.

Atelier South West

Capaciteit

60m² – 10 tot 40 personen

Omschrijving

Met Atelier South West maken we de brug tussen de Seminar Room en Atelier La Luz. In een professionele sfeer wordt expositieruimte aan de muur voorzien. Hoewel deze ruimte niet over dezelfde grootte beschikt, is dit de ideale mix tussen de twee grotere zalen. Voor een kleiner gezelschap kan deze perfect aan je verwachtingen voldoen.

Cubes

Capaciteit

30m² – 1 tot 25 personen

Omschrijving

Vijf verschillende cubes zijn verspreid over het hele pand. Deze ruimtes zijn ideaal om in een kleinere groep te werken. Breng je eerder een groter gezelschap en heb je break-out ruimtes nodig? Dan zijn de cubes daar perfect geschikt voor. Deze ruimtes kunnen bovendien naar wens ingekleed worden, van bijvoorbeeld Cozy Meeting Room tot Reading Room, Cinema Room of gewoonweg een professionele vergadering. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Buitentent

Capaciteit

150m² – tot 64 personen (mix van lounge en tafels)

Omschrijving

Sinds de zomer van 2021 beschikt Het XPand tussen mei en eind-september (eventueel iets langer, afhankelijk van de weersomstandigheden) over een buitentent. Geniet dus bij mooi weer ook buiten van je lekkere lunch of diner.

Alle ruimtes kunnen voorzien worden van beamer, flipchart en scherm zonder meerprijs.

Hieronder vindt u een overzicht van alle ruimtes in het XPand.

%d bloggers liken dit: