This post is also available in: English Français Deutsch

Ons pand heeft reeds een rijke geschiedenis als fabriek. Het is organisch gegroeid vanaf de jaren zestig als een cosmeticafabriek, later huisvestte het een zeefdrukkerij annex schoolmeubilair fabriek. Wij kochten het gebouw in 1995 en recycleerden er plastics van de automobiel- en huishoudapparatenindustrie. Als trendsetters in recycling pasten wij het “cradle to cradle” principe toe lang voor deze term bekend werd.

Vanaf 2015 gingen we op zoek naar een avontuurlijke transformatie van 2500 m2 van ons pand. De achterliggende idee is er een van readaptive use van een gebruikt industrieel pand op een wijze die doet denken aan Berlijn, Barcelona…

Naast onze activiteiten als business & event locatie blijven wij actief als experts in circulaire economie topics. Onze expertise omvat: cradle to cradle plasticrecycling en duurzame scheidingstechnieken, circulaire businessmodellen, nieuwe werkvormen en hergebruik van oude industriële sites. Wil je hier meer over weten, raadpleeg dan onze website  https://www.xpandprojects.com of contacteer ons gewoon via mail of telefoon voor een verkennend gesprek.

Galenco2

%d bloggers liken dit: